Podušené kostky rybího filé spolu s proužky paprik a plátky rajčat, servírované přelité omáčkou z podušené zeleniny, mléka a mouky.
Pstruh obalený v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou, opečený na pánvi, přelitý máslem a zdobený mandlemi.
Kapr upečený s vloženými plátky citronu, dochucený máslem a kmínem.
Karbanátky z rybího masa, vepřového masa a dalších ingrediencí, smažené dozlatova.
Pečený kapr přelitý koprovou omáčkou, servírovaný s orestovanými žampiony.
Porce ryby potřené rozetřeným česnekem a upečené v alobalu spolu se směsí ze žampionů, kečupu, kapie, slaniny, cibule a vína.
Porce lososa potřené tymiánovou směsí, grilované, servírované s teplým celerovým salátem.
Pečená štika naporcovaná na podkovy, servírovaná se zelím ochuceným fenyklem a koprem.
Porce štiky potřené sardelovou směsí a zalité smetanou, upečené dozlatova.
Opečený losos obalený v mouce, vejcích a sezamu, dopečený v troubě dozlatova a podávaný s béarnaise omáčkou.