Těsto plněné lososem obaleným v parmské šunce, špenátem a smaženými vejci, svinuté, potřené rozšlehaným vejcem, upečené dozlatova.
Opečený marinovaný losos servírovaný s pikantní omáčkou.
Na cibulce udušené porce kapra zalité světlým pivem.
Porce kapra pokapané citronovou šťávou a potřené sardelovou pastou, na oleji opečené dozlatova.
Porce masa z karasů potřené česnekem, posypané mletou sladkou paprikou, obalené v mouce, opečené dozlatova na másle. Autor receptu: Dalibor Marounek
V klasickém trojobalu usmažené porce sumce, dopečené v troubě na zelenině.
Rybí filety pečené na zelenině podlité bílým vínem, servírované s omáčkou z výpeku zjemněnou smetanou.
Porce kapra obalené v mouce, vejcích, parmazánem a petrželkou ochucené strouhance, usmažené pěkně dozlatova.
Krokety z podušeného filé, jíšky, hořčice a dalších ingrediencí, obalené v trojobalu, usmažené dozlatova.
Filety z lososa upečené spolu s předvařenými bramborami, paprikou, marinádou a hráškem.