Rybářský rozcestník

Mexická grilovací marináda

Na rozehřátém oleji osmahnutý utřený česnek, smíchaný s cukrem, chilli, jablečným džusem … tato směs dodává při grilování rybímu nebo kuřecímu masu zlatavou barvu.

1 náročnost
20 minut
  • 6 lžic jablečného džusu
  • 6 lžic vinného octa
  • 6 lžic oleje
  • 1 lžička nasekaných chilli papriček
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky mletého černého pepře
  • 2 ks stroužky česneku
  • Příprava

    1. Na rozehřátém oleji krátce osmahneme utřený česnek
    2. Vmícháme ocet, džus, chilli, cukr, sůl a pepř a prohříváme za stálého míchání do zhnědnutí směsi.
    3. Necháme vychladnout.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.