Rybářský rozcestník

Mexická grilovací marináda

Na rozehřátém oleji osmahnutý utřený česnek, smíchaný s cukrem, chilli, jablečným džusem … tato směs dodává při grilování rybímu nebo kuřecímu masu zlatavou barvu.

1 náročnost
20 minut
  • 6 lžic jablečného džusu
  • 6 lžic vinného octa
  • 6 lžic oleje
  • 1 lžička nasekaných chilli papriček
  • 1 lžička cukru
  • 1 lžička soli
  • 1/2 lžičky mletého černého pepře
  • 2 ks stroužky česneku
  • Příprava

    1. Na rozehřátém oleji krátce osmahneme utřený česnek
    2. Vmícháme ocet, džus, chilli, cukr, sůl a pepř a prohříváme za stálého míchání do zhnědnutí směsi.
    3. Necháme vychladnout.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Mazaní okouni, lov kaprů ve vázkách a rybářská petice?

    Listí ze stromů je už pomalu dole a rybářská sezóna se blíží ke svému konci. Není čas ztrácet čas! Při pohledu z okna do šedivé krajiny se chce jen málokomu zvednout z gauče a jít vymrznout k vodě. Pozdní podzim u vody sice není pro každého, odměnou ale bude naprostý klid, který v létě na březích prostě nezažijete. Pojďte se mrknout na několik tipů, které se vám budou u vody hodit!