Rybářský rozcestník

Bylinkovo-paprikové máslo

Bylinkami, solí, cibulí a sladkou mletou paprikou dochucené povolené máslo, vytvarované do tvaru válečku, vychlazené, vhodné jako příloha k pečeným, dušeným nebo grilovaným rybám.

1 náročnost
15 minut
+ doba vychlazení  
Bylinkovo-paprikové máslo
  • 200 g másla
  • 2 lžíce nadrobno nasekaných bylinek (lze použít i sušené!)
  • 1 lžíce prolisované cibule
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • 1/4 lžičky bylinkové soli
  • Příprava

    1. Povolené máslo utřeme spolu s nasekanými bylinkami
    2. Dochutíme prolisovanou cibulí, mletou sladkou paprikou a bylinkovou solí, opět důkladně propracujeme
    3. Vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie, necháme v ledničce ztuhnout.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.