Bylinkami, solí, cibulí a sladkou mletou paprikou dochucené povolené máslo, vytvarované do tvaru válečku, vychlazené, vhodné jako příloha k pečeným, dušeným nebo grilovaným rybám.
1 náročnost
15 minut
+ doba vychlazení
Bylinkovo-paprikové máslo
200 g másla
2 lžíce nadrobno nasekaných bylinek (lze použít i sušené!)
1 lžíce prolisované cibule
1/2 lžičky mleté sladké papriky
1/4 lžičky bylinkové soli
Příprava
Povolené máslo utřeme spolu s nasekanými bylinkami
Dochutíme prolisovanou cibulí, mletou sladkou paprikou a bylinkovou solí, opět důkladně propracujeme
Vytvarujeme váleček, který zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie, necháme v ledničce ztuhnout.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Pstruh je oblíbená ryba nejen u nás v Česku. Kdo by ji nemiloval. A co teprve až zkusíte naši úpravu v solné krustě z bílků. Rybky díky ní budou šťavnaté a zároveň krásně ochucené bylinkami. Jestliže si pak potrpíte na originální přílohy, inspirujte se naší přípravou hrášku se šalotkou, česnekem a nasekanou čerstvou mátou.
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.