2 náročnost
30 minut
+ doba marinování (příprava 2 dny!)
500 g tresky
150 g černých oliv
4 ks stroužky česneku
2 ks červené cibule
1 ks červená masitá paprika
1 ks zelená masitá paprika
1 ks chilli paprička
1 lžíce nasekaného koriandru
limetková šťáva
olivový olej
sůl
Příprava
- Filety z tresky zbavíme kostí, kůže nakrájíme na kostky, osolíme, pokapeme limetkovou šťávou, necháme nejlépe přes noc marinovat
- Druhý den přidáme nakrájené papriky, cibuli, olivy, nasekaný koriandr
- Pokrm dochutíme utřeným česnekem, chilli papričkou, solí olivovým olejem
- Ceviche necháme 1 hodinu rozležet a podáváme například s pečivem, v Peru se k ceviche podávají batáty nebo kukuřice.