Rybářský rozcestník

Předkrm ze slanečků

Skvělá chuťovka k pivu nebo zajímavý předkrm. Umleté maso ze slanečků promíchané s dalšími ingrediencemi, zepečené v troubě.

2 náročnost
40 minut
  • 400 g slanečkových řezů
  • 150 g smetany
  • 100 g kyselé smetany
  • 4 ks housky
  • 2 ks cibule
  • strouhanka
  • pepř
  • olej
  • Příprava

    1. Slanečky umeleme na strojku, housky namočíme do smetany, cibuli pokrájíme a opečeme na oleji
    2. Housky vymačkáme, promícháme s umletými slanečky, přidáme osmaženou cibulku a pepř, promícháme
    3. Na plech vymazaný olejem nasypeme strouhanku, přidáme umletou směs, urovnáme, posypeme strouhankou a polijeme kysanou smetanou
    4. Zapečeme v troubě vyhřáté na 200 °C dozlatova
    5. Podáváme nakrájené na kostky, studené, jako chuťovku nebo předkrm, při oslavách zapíjíme pivem.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Nejoblíbenější rybářské závody na světě

    Svět rybaření a hazardních her má nečekaná spojení, kde se sofistikovaný a zajímavý svět kasin prolíná s vášní pro rybaření. V posledních letech se objevily jedny z nejzajímavějších a nejoblíbenějších automatů, které ztělesňují rybářské umění. Díky odlišnostem a rozmanitosti rybářských témat přitahují tyto hry pozornost jak rybářských nadšenců, tak hráčů.