Rybářský rozcestník

Pomazánka z tresčích jater a vejce

Tresčí játra zamíchaná do našlehaného másla spolu s cibulí a natvrdo uvařeným vejcem.

1 náročnost
15 minut
  • 70-80 g tresčích jater
  • 100 g másla
  • 2 ks natvrdo uvařená vejce
  • 1 ks menší cibule
  • 1 ks citrónu
  • pažirka nebo pórek
  • sůl
  • Příprava

    1. Povolené máslo ušleháme do pěny
    2. Přidáme tresčí játra a na jemno nakrájenou cibuli
    3. Vše promícháme a postupně přidáme nastrouhaná vejce, pomazánku nezapomeneme osolit
    4. Zdobíme pažitkou nebo pórkem.

    Nejčtenější články

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….