Rybářský rozcestník

Pomazánka z uzenáče s majonézou

Vykostěný uzenáč utřený s máslem, promíchaný s nasekanou cibulí, majonézou a smetanou.

1 náročnost
15 minut
  • 1 ks uzenáče
  • 1 ks cibule
  • 50 g majonézy
  • 50 g másla
  • 2 lžíce smetany
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Vykostěného uzenáče utřeme s povoleným máslem
    2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, majonézu a smetanu
    3. Osolíme, okořeníme pepřem a dobře promícháme.

    Nejčtenější články

    Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky? – Výsledky ankety!

    Nedávno jsme ukončili hlasování v naší anketě s otázkou: „Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky?“ Hlasovalo celkem 3574 čtenářů a poměrně jasně se vyjádřili proti případnému zákazu lovu na živé nástražní rybky na svazových, ale i soukromých vodách v Česku.

    Kam v létě za rybařením – tipy na výlety s celou rodinou

    Léto je ideální dobou pro to, trávit většinu času s rodinou nebo partou přátel poblíž vody. Rybářům se pak už jen nabízí možnost spojit příjemné s užitečným, vzít své nejbližší za dobrodružstvím a ukázat jim v čem tkví kouzlo rybaření. Která místa v Čechách jsou pro rodiny či větší partu lidí ty nejlepší?

    Kde vzít masné červy, když je rybář zapomene doma

    Masní červi rozhodně patří mezi nejoblíbenější nástrahu především plavačkářů, ale i rybářů chytající například s feederovými pruty. Právě na menší ryby jde o dokonalou nástrahu. Ovšem co si počít, když je zapomeneme doma?