Rybářský rozcestník

Pomazánka z rybího filé II.

Uvařené rybí filé smíchané s majonézou, nastrouhanou karotkou a nasekanou cibulí.

2 náročnost
40 minut
  • 500 g zmraženého rybího filé
  • 1 ks větší kelímek majonézy
  • 1 ks středně velké cibule
  • 1 ks větší karotky
  • mletý černý pepř
  • zelená petrželka
  • citrónová šťáva
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybí filé dáme vařit do horké vody, cca po 10 minutách bude maso měkké
    2. Maso vytáhneme, rozsekáme a necháme vychladnout
    3. Do filé zamícháme majonézu, kterou ochutíme jemně nasekanou cibulí a nastrouhanou karotkou, solí, pepřem a citrónovou šťávou.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….