Rybářský rozcestník

Uzený kapr sterilovaný

Sterilované podkovy uzeného kapra.

1 náročnost
140 minut
  • podkovy vyuzeného kapra
  • zavařovací sklenice
  • kvalitní olej
  • víčka
  • Příprava

    1. Podkovy uzeného kapra rozdělíme na polovinu a naskládáme do sklenic
    2. Přelijeme několika lžícemi dobrého oleje, uzavřeme
    3. Sterilujeme první den 1 hodinu, druhý den také 1 hodinu a to vždy při teplotě 100 °C.

    Nejčtenější články

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

    Pozvánka na dětský závod do Plaňan

    Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….