Rybářský rozcestník

Rybářská televize našich sousedů

Znáte internetovou relaci Rybárska televízia, která v pravidelných dvoutýdenních intervalech přináší aktuality o postřezích, nápadech či úlovcích z rybářských revírů celého Slovenska? Pokud neznáte, mrkněte na nějaké jejich video, dělají to dobře.

Rybářská televize našich sousedů

Rybársky a športový veľkoobchod SPORTS s.r.o. bol založený v roku 1999. Smerovanie spoločnosti určila absolútna náklonnosť ku všetkému, čo súvisí s vodou (rybolov, ryby, rybárske potreby, vodná turistika, potápanie). Veľkoobchod SPORTS s.r.o. zabezpečuje aj odborné poradenstvo pre nové rybárske predajne (rybárske potreby), organizuje a zúčastňuje sa rybárskych veľtrhov a výstav, usporiadava rybárske preteky a súťaže a podporuje mladé talenty.

SPORTS s.r.o. poskytuje aj platformu pre vysielanie relácie Rybárska Televízia, v ktorej rybári nájdu aktuality o postrehoch, nápadoch či úlovkoch rybárov z rybárskych revírov celého Slovenska. Kvalitu príspevkov okoreňujú aj najlepší slovenskí testeri a pretekári, či odborné reportáže od servisných technikov a špecialistov.

Nejčtenější články

Pozvánka na dětský závod do Plaňan

Místní organizace Plaňany zve na dětský rybářský závod v Plaňanech na rybníku Velký, který se koná 8. 5. 2024….

Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….

Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….