Rybářský rozcestník

Rizoto ze sumce

Opečené kostky masa ze sumce, promíchané s rýží a dalšími ingrediencemi.

2 náročnost
50 minut
  • 600 g sumce
  • 250 g rýže
  • 100 g oleje
  • 50 g tvrdého sýra
  • 2 ks stroužky česneku
  • 1 ks cibule
  • paprika
  • kečup
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Menší kousky ryby osolíme a na oleji opečeme dorůžova
    2. Maso vyjmeme a ve zbylém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli
    3. Rýži spaříme horkou vodou a přidáme k cibuli
    4. Přidáme opečené kousky sumce, nadrobno nakrájený česnek a mletou papriku, zalijeme 0,5 l horké vody, promícháme, zakryjeme poklicí a dusíme asi 30 minut
    5. Hotové rizoto na talířích posypeme nastrouhaným sýrem a dochutíme kečupem.

    Nejčtenější články

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….

    Pozvánka na dětský závod v Cukrovarském rybníku

    Místní organizace Smečno zve na rybářský závod dětí, který se koná 25. 5. 2024 na sádkách ve Studeněvsi v Cukrovarském rybníku….