Rybářský rozcestník

Trabucco Cup 2020

Nebodovaný závod, pouze pro registrované závodníky, lov s feederovými pruty… Termín: 11.4. – 12.4.2020, Místo konání: Revír 411078 Sázava 7 MO Kácov…

Termín: 11.4. – 12.4.2020
Místo konání: Revír 411078 Sázava 7 MO Kácov

Pravidla závodu:

Závod probíhá dle ustanovení Závodního a Soutěžního řádu sekce LRU Feeder v platném znění pro rok 2020 se zdůrazněnými pasážemi a upřesněními.

Organizační výbor:

Ředitel závodu: Petr Viktora
Garant závodu: Josef Klimpera
Hlavní rozhodčí: Radana Srbová
Jury: bude ustanovena před začátkem závodu….

Více o závodu se dozvíte zde: https://nafeeder.cz/trabucco-cup-2020/

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím