Rybářský rozcestník

Hejlov TINCA CUP 2020

Jedinečný závod v lovu velkých línů na jezeře HEJLOV, které se nachází na Vysočině na klidném místě u lesa – 5 km od Pelhřimova. Jedná se o soukromý revír určený ke sportovnímu rybolovu „chyť a pusť “ a slouží pouze pro členy klubu Kapřího světa. Ovšem na závod se může přihlásit každý, tedy i nečlen! Závod se koná od 10.4. do 12.4.2020.

Závodu se mohou zúčastnit všichni rybáři, co chytají na položenou.

Přihlášky zasílejte zde: info@jetfish.cz

Více se dozvíte zde: https://www.facebook.com/hejlov/ nebo zde: https://jetfish.cz/hejlov/.

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím