Rybářský rozcestník

4. Mistrovství světa klubů ve feederu 2020 v Bulharsku

Na letošním mistrovství světa klubů v Bulharsku budou Českou republiku reprezentovat hned dva týmy: PRESTON Feeder Team – MRK.CZ, MAVER Feeder team Moravia. Kde? Plovdiv, Bulharsko. Kdy? 30.-31. 5. 2020. Celkově bude na mistrovství soutěžit 42 týmů z 23 zemí. V tomto článku vám přinášíme několik dalších základních informací o mistrovství….

Na letošním mistrovství světa klubů v Bulharsku budou Českou republiku reprezentovat hned dva týmy:

PRESTON Feeder Team – MRK.CZ
MAVER Feeder team Moravia

České týmy – Začněme představením našich dvou týmů:

  • Preston feeder team MRK.cz jede na turnaj ve složení Martin Maťák, Radek Černý, Jan Zavřel, Jakub Šabata, František Filák, Martin Janečka a dále kapitáni Michal Porteš a
    Jan Vojta a delegáti Viktor Šťovčík a Jiří Malý.
  • Maver feeder klub Moravia bude ve složení Miloslav Koucký, Jan Tomšík, Jan Stárek, Andrea Pechalová, Petr Ondráček, Vladimír Oliva a dále kapitáni Antonín Kunst a Roman Srb a delegáti Tomáš Priehoda a Vítěslav Král st.

Více o akci zde: https://nafeeder.cz/4-mistrovstvi-sveta-klubu-ve-feederu-2020-v-bulharsku/

Nejčtenější články

Rozdíly mezi cejnem velkým a cejnkem malým

Zkušený rybář snadno pozná cejna velkého od cejnka malého. Ovšem rybář začátečník, hlavně u mladých jedinců, přeci jen může mít problém tyto příbuzné, z čeledi kaprovitých, rozeznat.

Chytání kaprů, ale i dalších kaprovitých ryb, s návazci s feederovou gumou

Feederová guma je speciální pomůcka určená především pro feederové montáže i když gumu s oblibou používají také plavačkáři, ovšem ti využívají tzv. amortizerovou gumu. Feederová guma se navazuje jako mezičlánek mezi kmenový návazec a koncovou montáž. A proč? Feederová guma dokáže dokonale absorbovat útoky ryb při jejich zdolávání a proto je to skvělá pomůcka při lovu s návazci uvázanými z jemných vlasců či monofilů.

Jak správně udělat rybu na grilu

Ryby jsou skvělé pro pečení na drátěném stojanu. Jejich delikátní maso nevyžaduje dlouhé grilování a pečené při správné teplotě se v ústech krásně rozpadají. Podívejte se, jak dobře připravit rybu na grilu. Pro grilování se nejlépe hodí losos, pstruh, halibut, candát, makrela a okouna. Ryby na grilování musí být čerstvé, nikdy nepečené a zmrazené. Vyčistěte ryby od vnitřností a šupin, opláchněte je a důkladně osušte papírovou utěrkou.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
Další informace Rozumím