Rybářský rozcestník

KKS 02/2016

Náš rozcestník, tedy přesně generátor RSS kanálů, vám nabízí články z mnoha českých rybářských webů. Díky rozcestníku tak máte na jednom místě ty nejzajímavější rybářské články, ale i další informace z rybářského světa... Pokud jste majitelem rybářského webu a váš RSS kanál zde není, stačí nám poslat info na e­mail: [email protected], rádi vaše RSS zdarma přidáme!

Štítky:

Vážení čtenáři,

jak se již stalo tradicí, únor je měsíce rybářských přednášek, setkání a v především velkých výstav. Zima je jediným obdobím v roce, kdy je na tyto aktivity spousta času. Přeci jen přes rok chce většina z nás věnovat tolik drahocenný čas rybaření a dalším aktivitám, spojených s příznivými teplotami. Velké výstavy mají pro mne osobně velké kouzlo. První co se mi vybaví a jsem si jistý, že nejsem sám, je typická vůně velkých hal. Mísí se tu vůně různých druhů krmení s dalšími rybářskými výrobky, které při rybaření tolik potřebujeme. To je jen takový první vjem, na který se nabalují příjemná setkání, doplnění zásob na novou sezónu a spousta inspirace z přednáškového pódia.

V letošním měsíci máte možnost se vidět s naší redakcí, především na výstavě For Fishing v Praze (11.2.-14.2. 2016) a Fishing show v Trenčíně (19.2.-21.2. 2016) na Slovensku. Připomenu opět, že máme připraveno spoustu zajímavých věcí a především jsme si pro nové předplatile na pražské výstavě připravili speciální akci, která platí od 1.2. do 14.2., tedy do posledního dne výstavy For Fishing. Ke každému novému předplatnému, které bude objednáno v tomto období, dostane každý 1kg boilies z produkce Tomáše Blažka v hodnotě zhruba 400,- kč. To bude připraveno právě v naší expozici, která právě teď získává svou podobu. Myslím si, že získat k předplatnému i pytlík kvalitních nástrah, od jednoho z našich nejúspěšnějších kaprařů, rozhodně stojí za to.

O pražskou výstavu For Fishing je tradičně obrovský zájem, tudíž bych Vás rád informoval o možnosti, jak se vyhnout nepříjemným frontám, které se především o exponovaných víkendech tvořily. Již v prosinci spustila společnost ABF prodej vstupenek přes portál Ticketstream. Návštěvníci se dovnitř poté dostanou vchodem pouze pro držitele této vstupenky.

Velice se těším i do Trenčína, výstava pořádaná Ivanem Fabiánem se těší čím dál větší oblibě a loni v některých hodinách doslova praskala ve švech. Bylo také proč, akce je perfektně zorganizovaná a návštěvníci se tu opravdu nenudí. Je to pro nás jedna z mála šancí pohovořit o magazínu s našimi slovenskými kolegy. Budu moc rád, pokud se na některé z akcí uvidíme a prohodíme minimálně pár slov.

Články KKS 02/2016 naposled přidané KAPR A KAPŘÍ SVĚT.

Nejčtenější články

Pozvánka na závod do Nižboru

ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!