Rybářský rozcestník

Vařený lín

Vařené porce lína, podávané přelité rozpuštěným máslem a ozdobené plátky citrónu.

2 náročnost
20 minut
  • 800 g lína
  • 50 g másla
  • 20 ml octa
  • 5 ks zrnek pepře
  • 2 ks bobkového listu
  • 1 ks cibule
  • citrón
  • voda
  • sůl
  • Příprava

    1. Ocet, kolečka cibule a koření dáme do osolené vody a povaříme
    2. Vložíme osolené porce lína a vaříme na mírném ohni asi 8 minut
    3. Uvařené maso dáme na předehřáté talíře, přelijeme rozpuštěným máslem a ozdobíme plátky citrónu.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!