Rybářský rozcestník

Úhoř po baskicku

Nejprve na grilu, potom orestovaný a podušený úhoř s kořením.

2 náročnost
30 minut
  • 600 g úhoře
  • 1 ks stroužek česneku
  • 1 ks bobkový list
  • mletý pepř
  • voda
  • ocet
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Úhoře nakrájeného na porce vložíme na okamžik pod gril, potom ho orestujeme na oleji s rozetřeným česnekem
    2. Osolíme, opepříme, pokapeme octem a zalijeme malým množstvím teplé vody, přihodíme lístek bobkového listu
    3. Podusíme doměkka.

    Doporučení

    Příloha: Vařené brambory a zeleninový salát.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!