I z ryb z konzervy se dá vyrobit chutný pokrm. To dokazuje i tento recept ze španělské kuchyně.
1 náročnost
15 minut
+ 1 hodina odležení a doba potřebná k uvaření rýže
Tuňák s rýží
250 g tuňáka ve vlastní šťávě
200 g vařené rýže
150 g vypeckovaných černých oliv
4 ks rajčata
2 ks vařená vejce
1 ks zelené papriky
2 lžíce olivového oleje
listy ledového salátu
petrželka
pepř
sůl
Příprava
Tuňáka rozebereme na kousky, promícháme s rýží, nakrájenými rajčaty a paprikou
Ochutíme olivovým olejem, 2 lžícemi šťávy z tuňáka, citronovou šťávou, pepřem a solí
Směs natlačíme do kulatých formiček a necháme v lednici 1 hodinu vychladit a ztuhnout
Na talíře rozložíme listy ledového salátu, do středu vyklopíme formičku, ozdobíme černými olivami, posypeme nastrouhanými vejci, ozdobíme snítkou petrželky a podáváme.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.