Rybářský rozcestník

Tuňák pečený na roštu

Ochucené plátky tuňáka potřené olejem a upečené na grilu.

2 náročnost
20 minut
  • 600 g tuňáka
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 ks plátky citronu
  • mletý pepř
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěného tuňáka nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, osolíme a opepříme
    2. Připravené plátky naskládáme na grilovací rošt, potřeme olejem a po každé straně grilujeme 3 minuty
    3. Hotové plátky tuňáka rozdělíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, ozdobíme plátky citronu a podáváme se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!