Rybářský rozcestník

Tuňák pečený na roštu

Ochucené plátky tuňáka potřené olejem a upečené na grilu.

2 náročnost
20 minut
  • 600 g tuňáka
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 1 ks plátky citronu
  • mletý pepř
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěného tuňáka nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, osolíme a opepříme
    2. Připravené plátky naskládáme na grilovací rošt, potřeme olejem a po každé straně grilujeme 3 minuty
    3. Hotové plátky tuňáka rozdělíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou, ozdobíme plátky citronu a podáváme se smaženými hranolky a tatarskou omáčkou.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Mazaní okouni, lov kaprů ve vázkách a rybářská petice?

    Listí ze stromů je už pomalu dole a rybářská sezóna se blíží ke svému konci. Není čas ztrácet čas! Při pohledu z okna do šedivé krajiny se chce jen málokomu zvednout z gauče a jít vymrznout k vodě. Pozdní podzim u vody sice není pro každého, odměnou ale bude naprostý klid, který v létě na březích prostě nezažijete. Pojďte se mrknout na několik tipů, které se vám budou u vody hodit!