Rybářský rozcestník

Treska po katalánsku

Plátky grilované tresky servírované s opečenými toasty, sardelovým máslem a kečupem.

1 náročnost
30 minut
  • Suroviny pro 4 osoby:
  • 4 ks silné plátky tresky
  • 4 ks plátky žemlovky (toasty)
  • rajčatového kečupu
  • sardelového másla
  • petrželka
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Opláchnuté plátky tresky osušíme
    2. Na oleji opečeme plátky žemlovky
    3. Plátky tresky pokapeme oleje a upečeme je pod grilem
    4. Grilovanou rybu urovnáme na toasty, poklademe kousky sardelového másla, posypeme jemně nasekanou petrželku a urovnáme na talířky.

    Doporučení

    Podáváme s kečupem.

    Poznámka

    Recept na sardelové máslo viz: „Sardelové máslo„.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.