Rybářský rozcestník

Tloušť pečený s pórkem

Osolené porce jelce tlouště urovnané v zapékací misce, obložené kolečky cibule, pórku a zalité olejem smíchaným s octem, upečené v troubě.

2 náročnost
40 minut
  • 800 g jelce tlouště
  • 120 g oleje
  • 2 ks cibule
  • 2 ks pórku
  • 20 ml octa
  • kopr
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěné, opláchnuté a usušené porce tlouště osolíme, urovnáme v ohnivzdorné misce
    2. Přidáme kolečka cibule a pórku a zalijeme olejem smíchaným s octem
    3. Pečeme v troubě vyhřáté na 190-200 °C asi 30 minut a to za stálého přelévání šťávou z výpeku
    4. Jednotlivé porce na talířích posypeme sekaným koprem.

    Nejčtenější články

    O pohár předsedy SÚS 2022

    Tradiční rybářské závod „O pohár předsedy SÚS“, se koná na vodní ploše Písková Lhota 14. 5. pro dospělé a 15. 5. 2022 pro děti a mládež. Rezervaci lze provést do 6. 5. Neváhejte se přihlásit! Volná místa budou k dispozici i v den závodu, takže můžete přijet…

    Propozice na Jarní a Dětské závody ČRS MO Kladruby 28.5. a 29.5. 2022

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní a Dětské rybářské závody konané ve dnech 28. a 29. května 2022 na nádrži Záhorská. V příloze Vám zasíláme propozice obou závodů a jsme v očekávání Vašich rezervací lovných míst. Těšíme se na Vaši hojnou účast! Výbor ČRS MO Kladno…

    MO ČRS Rokycany pořádá místní kolo Zlaté udice 2022

    Místní organizace Českého rybářského svazu Rokycany pořádá v sobotu 30. dubna 2022 MÍSTNÍ KOLO rybářské soutěže pro mládež – ZLATÁ UDICE 2022….

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím