Rybářský rozcestník

Sumčí škvarky

Osolené a pepřem okořeněné kostky ze sumce obalené v mouce a opečené na rozpáleném sádle dozlatova.

1 náročnost
20 minut
  • 800 g masa ze sumce
  • 100 g sádla
  • mletý černý pepř
  • hladeká mouka
  • sůl
  • Příprava

    1. Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 1, 5 cm
    2. Osolíme, okořeníme pepřem, pak maso obalíme v mouce
    3. Za stálého míchání, na rozpáleném sádle, maso opečeme.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….