Rybářský rozcestník

Smažené rybí filé

Rychlý oběd nebo večeře z rybího filé obaleného v klasickém trojobalu.

2 náročnost
25 minut
Smažené rybí filé
  • 600 g rybího filé
  • 120 g tuku na smažení
  • 100 g strouhanky
  • 50 g hladké mouky
  • 40 ml mléka nebo vody
  • 2 ks vajec
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybí filé nakrájíme na porce
    2. Mírně opepříme a osolíme
    3. Jednotlivé porce filé obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem (nebo vodou) a v prosáté strouhance
    4. Zvolna smažíme v horkém tuku do světle nazlátlé barvy.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!