Rybářský rozcestník

Smažená parma

Porce vykuchané parmy pokapané citrónovou šťávou, obalené ve směsi hladké mouky, kari koření a pepře, usmažené v rozpáleném oleji dozlatova.

2 náročnost
20 minut
+ 30 minut odležení  
  • 800 g parmy
  • 140 g oleje
  • 6 lžic hladké mouky
  • 2 lžičky kari koření
  • 2 lžičky mletého černého pepře
  • citrónová šťáva
  • sůl
  • Příprava

    1. Osolené porce parmy pokapeme citrónovou šťávou a necháme 30 minut odležet
    2. Odleželé rybí maso obalíme ve směsi hladké mouky, kari koření a pepře
    3. Smažíme zvolna, v rozpáleném oleji, dozlatova.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    Plzeňský Plaváček_pozvánka a propozice

    Plzeňský Plaváček, kategorie žáků (do 14 let včetně) a dorostenců (do 18 let včetně) se koná ve čtvrtek 25. dubna 2024 v úseku Borské přehrady (Radbuza 1B) podél silnice na Valchu. Sraz je u poslední třetiny silnice napravo ve směru z města….