Skvělý teplý předkrm nebo lehký hlavní chod.
1. Ostrým nožem oloupáme a pak nakrájíme česnek
2. Omyjeme garnáty (krevety) a osušíme je papírovým ubrouskem
3. Ve velké pánvi rozpuštěné máslo s olejem, přidáme česnek a garnáty (krevety) a opečeme je za stálého míchání na prudkém plameni 3-4 minuty, dokud nezrůžoví
4. V této fázi pokrm zastříkneme brandy a podle chuti osolíme a okořeníme pepřem a ihned servírujeme s klínky citrónu a chlebem ciabatta.
Recept na ciabattu najdete zde: Ciabatta.
Ciabatta: Italský chléb známý také jako olivový chléb. Vyrábí se z bílé nebo hnědé mouky spojené olivovým olejem. Je o něco tužší a často se ochucuje bylinkami, které se přidávají bud‘ do těsta nebo se jimi před pečením posypává povrch.