Rybářský rozcestník

Rybí salát s červenou řepou

Svačinový salát umíchaný z kostiček sleďů, vařených brambor, červené řepy a dalších ingrediencí, zjemněný bílým jogurtem. Vhodný jako svačinka spolu s čerstvým pečivem.

1 náročnost
30 minut
+ doba vychladnutí brambor i celého salátu  
Rybí salát s červenou řepou
  • 200 g sleďových filetů
  • 200 g vařené nebo sterilované červené řepy
  • 500 g vařených brambor
  • 150 g sterilovaného hrášku
  • 150 g bílého jogurtu
  • 1 lžička mladého nasekaného kopru
  • 1 ks cibule
  • voda
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Brambory uvaříme ve slupce, nechám vychladnout, pak je oloupeme a nakrájíme na kostičky
    2. Přidáme nakrájenou řepu, cibuli, nakrájené sleďové filety a hrášek, vše spolu promícháme
    3. Nakonec do salátu zamícháme bílý jogurt, dochutíme pepřem, solí a sekaným koprem, znovu vše promícháme
    4. Hotový salát dáme vychladit do lednice.

    Doporučení

    Podáváme s pečivem nebo chlebem.

    Poznámka

    Recept i s fotografií nám poslal Dalibor Marounek

    Nejčtenější články

    Atraktory ve spreji – šikovná pomůcka zkušeného rybáře

    Atraktory jsou určeny výhradně pro zatraktivnění nástrah a návnad jak pro lov kaprovitých ryb, tak i pro lov dravců. Prodávají se v různých variantách, ale velmi oblíbené, hlavně u zkušených rybářů, jsou ve formě sprejů.

    Základy výběru správného stanu pro rybáře

    Rybářské stany a bivaky tvoří samostatný segment v rozsáhlé nabídce stanů. Jak se v něm zorientovat a které parametry jsou pro nákup úplně nejdůležitější?

    Metlička na míchání zakrmovacích směsí

    Metlička na promíchání zakrmovacích směsí v kombinaci s bateriovou vrtačkou nám usnadní důkladné spojení všech vnadících složek. Jde o skvělého pomocníka. Právě správné promíchání zakrmovací směsi nám může pomoci k pěkným úlovkům.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím