Rybářský rozcestník

Rybí salát Pirát

Salát z rybího masa, hub a zeleniny vázaný rajčatovou spojkou.

1 náročnost
20 minut
  • Na 1 kg:
  • 600 g sleďových filet loupaných v oleji
  • 150 g cibule
  • 50 g žampionů sterilovaných bez nálevu
  • 50 g okurek sterilovaných bez nálevu
  • 50 g papriky sterilované bez nálevu
  • 50 g kečupu
  • 30 g feferonů sterilovaných bez nálevu
  • 30 g rajčatového protlaku
  • 20 g červeného vína
  • 20 g octa
  • 10 g cukru
  • Příprava

    1. Rybí filety příčně překrojíme na širší nudle
    2. Přidáme kolečka cibule, plátky okurek, nudličky papriky, nasekané feferony, plátky žampionů
    3. Vše spojíme se zálivkou připravenou rozmícháním rajčatového protlaku, kečupu, červeného vína, octu, cukru a oleje ze sleďových filetů.

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chytání ryb z lodi

    Díky loďce máme možnost dopravit se na lovné místo, které není přístupné ze břehu a tak tato místa nejsou prochytaná rybáři, to je asi největší výhoda chytání ryb z lodí. Také díky driftování dokážeme z lodě pokrýt větší kvadrant vody, než při pouhém pohybu po břehu. A to nemluvím a romantice, adrenalinu a dalších výhodách při chytání ryb z lodí.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím