Rybářský rozcestník

Kapr ze staré tvrze

Podušené porce kapra v červeném víně spolu s hříbky, česnekem a kořením.

2 náročnost
45 minut
  • 4 ks porce kapra
  • 3 ks hříbků
  • 2 ks stroužky česneku
  • 100 ml červeného vína
  • 100 ml vody
  • 2 lžíce oleje
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Očistíme si houby a nakrájíme na plátky, oloupaný česnek nasekáme na drobno
    2. Porce kapra zbavíme kůže, osolíme a pokapeme lehce olejem
    3. Poté si hrnec vytřeme olejem a vložíme porce kapra, houby, česnek, trošku soli a pepře, podlijeme vodou, vínem a vše dusíme na mírném ohni pod pokličkou doměkka
    4. Dušené porce kapra s houbami finálně dochutíme pepřem a solí, poté servírujeme.

    Nejčtenější články

    O pohár předsedy SÚS 2022

    Tradiční rybářské závod „O pohár předsedy SÚS“, se koná na vodní ploše Písková Lhota 14. 5. pro dospělé a 15. 5. 2022 pro děti a mládež. Rezervaci lze provést do 6. 5. Neváhejte se přihlásit! Volná místa budou k dispozici i v den závodu, takže můžete přijet…

    Propozice na Jarní a Dětské závody ČRS MO Kladruby 28.5. a 29.5. 2022

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní a Dětské rybářské závody konané ve dnech 28. a 29. května 2022 na nádrži Záhorská. V příloze Vám zasíláme propozice obou závodů a jsme v očekávání Vašich rezervací lovných míst. Těšíme se na Vaši hojnou účast! Výbor ČRS MO Kladno…

    Územní kolo Zlaté udice 2022

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz a ČRS MO Domažlice pořádají Územní kolo rybářské soutěže Zlatá udice 2022….

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím