Rybářský rozcestník

Rybí hamburger

Na oleji opečené plátky rybího filé, podávané v rozpečených žemlích.

1 náročnost
30 minut
  • 4 ks plátky rybího filé
  • 4 ks kuleté žemle
  • 4 ks plátky sýra
  • sladká mletá paprika
  • ostrý kečup
  • pepř
  • sůl
  • olej na opečení
  • Příprava

    1. Plátky rybího filé potřeme solí, ochutíme pepřem a paprikou, opečeme je na oleji
    2. Žemle rozkrojíme, vložíme do nich opečené rybí filé a plátky sýra a rozpečeme je v horké troubě
    3. Vnitřek dochutíme ostrým kečupem a ihned podáváme.

    Doporučení

    Hamburgery můžeme oživit listy salátu.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.