Rybářský rozcestník

Pstruzi s vejci

Pstruzi povaření v okořeněné vodě spolus s cibulí, servírovaní posypaní natvrdo uvařenými vejci nasekanými nadrobno a petrželkou.

2 náročnost
35 minut
  • 5 ks středně velkých pstruhů
  • 3 ks vajec
  • 40 g cibule
  • 40 g másla
  • nové koření
  • bobkový list
  • celý pepř
  • zelená petrželka
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěné pstruhy omyjeme vodou
    2. Svaříme vodu s cibulí, solí a kořením
    3. Do vařící vody vložíme pstruhy a zvolna je uvaříme
    4. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme
    5. Zpěníme máslo
    6. Pstruhy vyjmeme, necháme okapat, položíme je na nahřáté talíře, posypeme vejcem a sekanou petrželkou.

    Doporučení

    Podáváme např. s vařenými brambory a zeleninovými saláty.

    Nejčtenější články

    Od pondělí mohou rybáři lovit na území celého okresu, kde bydlí

    I když se situace s covid-19 moc nelepší, přesto vláda rozhodla, že od pondělí budou moci lidé sportovat a vyrážet i do přírody v celém svém domovském okresu. Díky tomu i my rybáři můžeme po nedělí vyrazit na revíry mimo svoji obec.

    Od 12.4. mohou rybáři chytat ryby po celou povolenou denní dobu lovu

    Díky ukončení nouzového stavu si rybáři oddechnou, konečně mohou opět vyrazit na výpravy i mimo svůj okres, kde mají trvalé bydliště, stejně tak strávit u vody celý čas, co jim umožňuje rybářský zákon.

    Skládací kbelík na vodu – skvělá rybářská pomůcka

    Skládací nádoba, kbelík, či jinak také vědro na vodu, je chytrá pomůcka pro všechny, co potřebují nabírat vodu i tam, kde je břeh hodně vysoký. Kromě toho jde o velmi skladnou pomůcku pro rybáře, která se vejde i do menšího baťůžku a hlavně, téměř nic neváží. Přitom se může na rybách hodit na kde co.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím