Rybářský rozcestník

Pomazánka z uzeného sumce

Zůstane-li nám po uzení pár kousků sumce, udělejte si chutnou pomazánku. Sumec má tu výhodu, že nemá svalové kůstky a tak nemusíme kostičky z masa vybírat, třeba jako u cejna.

1 náročnost
15 minut
Pomazánka z uzeného sumce
  • 500 g uzeného sumce
  • 4 lžíce majonézy
  • 4 lžíce kapary
  • 2 lžíce ostré hořčice
  • 2 ks červené cibule
  • pepř
  • sůl
  • na ozdobu kolečka feferonek
  • Příprava

    1. Z vyuzeného sumce odstraníme kůži a tuk
    2. Maso v misce rozmělníme vidličkou
    3. Přidáme nakrájenou cibuli, nasekané kapary, majonézu, ostrou hořčici, vše promícháme a podle chuti dochutíme pepřem a solí
    4. Mažeme na krajíčky chleba, ozdobíme kolečky feferonek a zapíjíme chlazeným pivem.

    Nejčtenější články

    Lov sumců na položenou na živé či mrtvé ryby

    Jedna z možností, jak chytat sumce tzv. „na těžko“ je nalíčit návazce u dna, nebo kousek nade dnem a nabídnout jim živou, či mrtvou rybku, nebo její části.

    Nastražení PopUp boilie na mikro obratlík

    U některých montáží jako Ronnie Rig, či Slip D Rig se PopUp boilie navazuje na mikro obratlík a to pomocí vlasce nebo přímo, pro tyto účely vytvořené, bait floss šňůry. V tomto články vám ukážeme pomocí foto návodu přesný postup, jak na to.

    Trn (osten) se silikonovou zarážkou – šikovná pomůcka pro nastražení pop up boilie pod háček

    Velmi praktická pomůcka pro rybáře v situaci, kdy chtějí pod háček napíchnout nějakou PopUp nástrahu a nemají po ruce vhodný návazec s háčkem a přívěsem pod ním.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím