Rybářský rozcestník

Pomazánka z uzeného sumce

Zůstane-li nám po uzení pár kousků sumce, udělejte si chutnou pomazánku. Sumec má tu výhodu, že nemá svalové kůstky a tak nemusíme kostičky z masa vybírat, třeba jako u cejna.

1 náročnost
15 minut
Pomazánka z uzeného sumce
  • 500 g uzeného sumce
  • 4 lžíce majonézy
  • 4 lžíce kapary
  • 2 lžíce ostré hořčice
  • 2 ks červené cibule
  • pepř
  • sůl
  • na ozdobu kolečka feferonek
  • Příprava

    1. Z vyuzeného sumce odstraníme kůži a tuk
    2. Maso v misce rozmělníme vidličkou
    3. Přidáme nakrájenou cibuli, nasekané kapary, majonézu, ostrou hořčici, vše promícháme a podle chuti dochutíme pepřem a solí
    4. Mažeme na krajíčky chleba, ozdobíme kolečky feferonek a zapíjíme chlazeným pivem.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.