Rybářský rozcestník

Matjesový salát III.

Na severu velmi oblíbený rybí salát servírovaný nejlépe s bílým pečivem a pivem nebo čajem.

1 náročnost
15 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 250 g matjesů v oleji
  • 150 g zakysané smetany
  • 1 sklenice sterilované červené řepy
  • 1 ks většího jablka
  • 2 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu
  • Příprava

    1. V misce smícháme nálevu zbavenou červenou řepu, nastrouhané jablko a křen, kousky ryb i s olejem
    2. Vše spojíme zakysanou smetanou.

    Nejčtenější články

    Lov sumců na položenou na živé či mrtvé ryby

    Jedna z možností, jak chytat sumce tzv. „na těžko“ je nalíčit návazce u dna, nebo kousek nade dnem a nabídnout jim živou, či mrtvou rybku, nebo její části.

    Nastražení PopUp boilie na mikro obratlík

    U některých montáží jako Ronnie Rig, či Slip D Rig se PopUp boilie navazuje na mikro obratlík a to pomocí vlasce nebo přímo, pro tyto účely vytvořené, bait floss šňůry. V tomto články vám ukážeme pomocí foto návodu přesný postup, jak na to.

    Trn (osten) se silikonovou zarážkou – šikovná pomůcka pro nastražení pop up boilie pod háček

    Velmi praktická pomůcka pro rybáře v situaci, kdy chtějí pod háček napíchnout nějakou PopUp nástrahu a nemají po ruce vhodný návazec s háčkem a přívěsem pod ním.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím