Rybářský rozcestník

Matjesový salát III.

Na severu velmi oblíbený rybí salát servírovaný nejlépe s bílým pečivem a pivem nebo čajem.

1 náročnost
15 minut
  • Rozpis na 4 porce:
  • 250 g matjesů v oleji
  • 150 g zakysané smetany
  • 1 sklenice sterilované červené řepy
  • 1 ks většího jablka
  • 2 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu
  • Příprava

    1. V misce smícháme nálevu zbavenou červenou řepu, nastrouhané jablko a křen, kousky ryb i s olejem
    2. Vše spojíme zakysanou smetanou.

    Nejčtenější články

    NONSTOP revíry 2021 – revíry, na kterých lze chytat 24 hodin

    Oblíbenost nonstop revíru u rybářů každým rokem stoupá a není divu. Každý zkušený rybář ví, že právě v nočních hodinách může přijít opravdový trofejní úlovek. Ovšem revíry, kde se může chytat 24 hodin má každý kraj jen několik. Tady je jejich seznam.

    Jak správně namotat vlasec či pletenku na naviják

    I když jde o článek pro začínající rybáře, ze zkušenosti vím, že i mnoho rybářů, co chytají již mnoho let, neumí správně namotat vlasec či pletenku na cívku navijáku. Existuje totiž pár důležitých kroků, jak správně na to a neměl by se ani jeden z nich podcenit či dokonce vynechat.

    Nové method feeder formičky

    Na rybářském trhu se objevily nové method feeder formičky na plnění method feeder krmítek. V čem jsou nové? Tyto formičky ve tvaru „skořápky“ se jednoduše používají, jejich naplnění je rychlé a vyprázdnění ještě rychlejší především díky otevírání v podélné ose formičky.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím