Opečené kostky lososa obalené v sezamových semínkách, servírované na krekrech ozdobené majonézou, zakápnuté pikantní omáčkou.
1. Lososa nakrájíme na hranoly, tak aby jeho krátké strany měly cca 3 cm, hranoly lehce osolíme ze všech stran a obalíme v sezamu
2. Zprudka ale velmi krátce z každé strany hranoly opečeme na rozpálené pánvi mírně pomaštěné olejem, potřebujeme, aby uvnitř zůstal růžový – nepropečený a tím pádem šťavnatý
3. Poté hranoly nakrájíme na kostky
4. Ozdobíme nočkem majonézy Hellmann’s Delikátní a zakápneme dresinkem, který připravíme smícháním nakrájené okurkové slupky a chilli papričky na malé kostičky se sladko-ostrou pikantní thajskou omáčkou
5. Podáváme na křupavých krekrech.
Zdroj: www.hellmanns.cz.