Rybářský rozcestník

Plnění pstruzi

Pstruzi plnění pikantní směsí, pečení v alobalu.

2 náročnost
45 minut
  • 4 ks pstruhů
  • 4 ks plátků alobalu
  • citrónová šťáva
  • strouhanka
  • máslo
  • olej
  • sůl
  • Nádivka:
  • 8 ks oliv
  • 2 ks sterilovaných feferonek
  • 1 ks cibule
  • 100 g žampiónů
  • 50 g mandlí
  • mletý pepř
  • ocet
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Připravíme si nádivku; odpeckované olivy, cibuli, feferonky, spařené a oloupané mandle a očištěné žampióny na jemno usekáme, osolíme, opepříme a smícháme s olejem a několika kapkami octa
    2. Očištěné pstruhy osolíme uvnitř, pokapeme citrónovou šťávou, naplníme nádivkou, sešijeme nití, osolíme i z venku, potřeme rozehřátým máslem a obalíme ve strouhance
    3. Ryby položíme na alobal potřený olejem, dobře zabalíme a upečeme v troubě nebo pod málo vyhřátým grilem
    4. Podáváme v alobalu!

    Doporučení

    Příloha: Smažené bramborové hranolky a zeleninový salát.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.