Rybářský rozcestník

Pečený okoun

Porce okouna pečené na cibulce.

2 náročnost
40 minut
  • 4 ks porcí okounů
  • 2 ks španělských cibulí
  • 1 ks malého citrónu
  • 3 lžičky strouhanky
  • 2 lžíce oleje
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Porce okounů očistíme, do každé uděláme zářez, do něhož vložíme dílek citrónu
    2. Dno nízké ohnivzdorné misky potřeme olejem, poklademe na plátky nakrájenou cibulí a připravenými okouny
    3. Porce ryb posypeme strouhankou, solí, mletým pepřem, pokapeme olejem a upečeme v hodně vyhřáté troubě (200 °C) doměkka.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….