Směs můžeme udělat jak z mořských, tak sladkovodních ryb s menším obsahem svalových kůstek. Vhodná je například treska, sumec, či candát. Na fotografii je směs ze sumce.
2 náročnost
30 minut
Pikantní rybí směs
750 g masa vhodných ryb
150 g fazolek
2 ks červené cibule
1 ks červené papriky
worchestr
pepř
olej
sůl
Na těstíčko:
4 lžíce bílého vína
2 lžíce škrobové moučky
1 lžička nastrouhaného zázvoru
2 ks stroužky česneku
2 ks vejce
Příprava
Rybí maso nakrájíme na kousky kolem 3 cm a obalíme v těstíčku z uvedených surovin
Kousky masa opečeme dozlatova z obou stran a dáme stranou na teplé místo
Na druhé pánvi na oleji podusíme nakrájenou cibuli, papriku povařené pokrájené fazolky, ochutíme worchestrem, pepřem, solí
Do směsi vložíme kousky rybího masa a promícháme se zeleninou.
Doporučení
Podáváme s vařenými brambory.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….
Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!
Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.