Rybářský rozcestník

Pikantní rybí směs

Směs můžeme udělat jak z mořských, tak sladkovodních ryb s menším obsahem svalových kůstek. Vhodná je například treska, sumec, či candát. Na fotografii je směs ze sumce.

2 náročnost
30 minut
Pikantní rybí směs
  • 750 g masa vhodných ryb
  • 150 g fazolek
  • 2 ks červené cibule
  • 1 ks červené papriky
  • worchestr
  • pepř
  • olej
  • sůl
  • Na těstíčko:
  • 4 lžíce bílého vína
  • 2 lžíce škrobové moučky
  • 1 lžička nastrouhaného zázvoru
  • 2 ks stroužky česneku
  • 2 ks vejce
  • Příprava

    1. Rybí maso nakrájíme na kousky kolem 3 cm a obalíme v těstíčku z uvedených surovin
    2. Kousky masa opečeme dozlatova z obou stran a dáme stranou na teplé místo
    3. Na druhé pánvi na oleji podusíme nakrájenou cibuli, papriku povařené pokrájené fazolky, ochutíme worchestrem, pepřem, solí
    4. Do směsi vložíme kousky rybího masa a promícháme se zeleninou.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými brambory.

    Nejčtenější články

    Masaři plundrují svazové vody!

    Na internetu koluje Print Scrn chatu dvou mladíků, který ukazuje dva masaře v tom pravém světle. Z jejich diskuze totiž vyplývá, že ve svazové vodě chycené ryby prodávají obchodníkům vietnamské národnosti.

    Horní míry dravců? Ano nebo ne?

    V jedné komunitě na Facebooku se objevila diskuze o snaze stanovit, kromě kaprů, horní míry i dravcům. Jak to vidíte vy? Je potřeba hájit trofejní dravce? Já osobně si nejsem jistý, že například u sumce je třeba nějaké hájení, ale třeba jsem mimo. Pojďme si na toto téma popovídat i u nás na Facebooku!

    V portugalském moři chytili prehistorické monstrum. Žilo již před 80 miliony let

    Pracovníci Portugalského institutu moře a atmosféry vylovili u břehů oblasti Algarve mimořádně vzácný druh žraloka. Jedná se o živočicha, který na naší planetě žije již desítky milionů let a je proto vědci označován za „živou fosilii.“ S odkazem na místní televizi o tom informoval server BBC.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím