Rybářský rozcestník

Pikantní rybí směs

Směs můžeme udělat jak z mořských, tak sladkovodních ryb s menším obsahem svalových kůstek. Vhodná je například treska, sumec, či candát. Na fotografii je směs ze sumce.

2 náročnost
30 minut
Pikantní rybí směs
  • 750 g masa vhodných ryb
  • 150 g fazolek
  • 2 ks červené cibule
  • 1 ks červené papriky
  • worchestr
  • pepř
  • olej
  • sůl
  • Na těstíčko:
  • 4 lžíce bílého vína
  • 2 lžíce škrobové moučky
  • 1 lžička nastrouhaného zázvoru
  • 2 ks stroužky česneku
  • 2 ks vejce
  • Příprava

    1. Rybí maso nakrájíme na kousky kolem 3 cm a obalíme v těstíčku z uvedených surovin
    2. Kousky masa opečeme dozlatova z obou stran a dáme stranou na teplé místo
    3. Na druhé pánvi na oleji podusíme nakrájenou cibuli, papriku povařené pokrájené fazolky, ochutíme worchestrem, pepřem, solí
    4. Do směsi vložíme kousky rybího masa a promícháme se zeleninou.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými brambory.

    Nejčtenější články

    NONSTOP revíry 2021 – revíry, na kterých lze chytat 24 hodin

    Oblíbenost nonstop revíru u rybářů každým rokem stoupá a není divu. Každý zkušený rybář ví, že právě v nočních hodinách může přijít opravdový trofejní úlovek. Ovšem revíry, kde se může chytat 24 hodin má každý kraj jen několik. Tady je jejich seznam.

    Jak správně namotat vlasec či pletenku na naviják

    I když jde o článek pro začínající rybáře, ze zkušenosti vím, že i mnoho rybářů, co chytají již mnoho let, neumí správně namotat vlasec či pletenku na cívku navijáku. Existuje totiž pár důležitých kroků, jak správně na to a neměl by se ani jeden z nich podcenit či dokonce vynechat.

    Nové method feeder formičky

    Na rybářském trhu se objevily nové method feeder formičky na plnění method feeder krmítek. V čem jsou nové? Tyto formičky ve tvaru „skořápky“ se jednoduše používají, jejich naplnění je rychlé a vyprázdnění ještě rychlejší především díky otevírání v podélné ose formičky.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím