Rybářský rozcestník

Pikantní rybí směs

Směs můžeme udělat jak z mořských, tak sladkovodních ryb s menším obsahem svalových kůstek. Vhodná je například treska, sumec, či candát. Na fotografii je směs ze sumce.

2 náročnost
30 minut
Pikantní rybí směs
  • 750 g masa vhodných ryb
  • 150 g fazolek
  • 2 ks červené cibule
  • 1 ks červené papriky
  • worchestr
  • pepř
  • olej
  • sůl
  • Na těstíčko:
  • 4 lžíce bílého vína
  • 2 lžíce škrobové moučky
  • 1 lžička nastrouhaného zázvoru
  • 2 ks stroužky česneku
  • 2 ks vejce
  • Příprava

    1. Rybí maso nakrájíme na kousky kolem 3 cm a obalíme v těstíčku z uvedených surovin
    2. Kousky masa opečeme dozlatova z obou stran a dáme stranou na teplé místo
    3. Na druhé pánvi na oleji podusíme nakrájenou cibuli, papriku povařené pokrájené fazolky, ochutíme worchestrem, pepřem, solí
    4. Do směsi vložíme kousky rybího masa a promícháme se zeleninou.

    Doporučení

    Podáváme s vařenými brambory.

    Nejčtenější články

    Lov sumců na položenou na živé či mrtvé ryby

    Jedna z možností, jak chytat sumce tzv. „na těžko“ je nalíčit návazce u dna, nebo kousek nade dnem a nabídnout jim živou, či mrtvou rybku, nebo její části.

    Nastražení PopUp boilie na mikro obratlík

    U některých montáží jako Ronnie Rig, či Slip D Rig se PopUp boilie navazuje na mikro obratlík a to pomocí vlasce nebo přímo, pro tyto účely vytvořené, bait floss šňůry. V tomto články vám ukážeme pomocí foto návodu přesný postup, jak na to.

    Trn (osten) se silikonovou zarážkou – šikovná pomůcka pro nastražení pop up boilie pod háček

    Velmi praktická pomůcka pro rybáře v situaci, kdy chtějí pod háček napíchnout nějakou PopUp nástrahu a nemají po ruce vhodný návazec s háčkem a přívěsem pod ním.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím