Rybářský rozcestník

Pečený sleď s cibulovou omáčkou

Stekt sill med loksas je původní název tohoto švédského receptu.

1 náročnost
25 minut
  • 4 ks sledě
  • 2 ks cibule
  • 3 dcl mléka
  • citronová šťáva
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • máslo
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěné sledě obalíme ve strouhance smíchané se solí a opečeme na másle
    2. Ryby vyjmeme, na másle osmažíme cibuli, tu pak zaprášíme moukou, zalijeme mlékem a necháme několik minut povařit, omáčku dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou
    3. Na talíře položíme opečené sledě a přelijeme je omáčkou.

    Nejčtenější články

    Lov sumců na položenou na živé či mrtvé ryby

    Jedna z možností, jak chytat sumce tzv. „na těžko“ je nalíčit návazce u dna, nebo kousek nade dnem a nabídnout jim živou, či mrtvou rybku, nebo její části.

    Nastražení PopUp boilie na mikro obratlík

    U některých montáží jako Ronnie Rig, či Slip D Rig se PopUp boilie navazuje na mikro obratlík a to pomocí vlasce nebo přímo, pro tyto účely vytvořené, bait floss šňůry. V tomto články vám ukážeme pomocí foto návodu přesný postup, jak na to.

    České přívlačové nástrahy BROSLURES si získávají více a více fanoušků!

    O firmě, jejich produktech a plánech do budoucna, jsme se bavili se spolumajitelem a spoluzakladatelem firmy Tomášem Šimandlem.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím