Rybářský rozcestník

Paprikové máslo

Povolené máslo ochucené mletou sladkou a pálivou paprikou, také solí, po ztuhnutí vhodné na dochucení ryb a rybích pokrmů.

1 náročnost
5 minut
+ doba změknutí a opětovného ztuhnutí  
Paprikové máslo
  • 100 g másla
  • 10 g mleté sladké papriky
  • 10 g mleté pálivé papriky
  • sůl
  • Příprava

    1. Máslo necháme mírně změknout při pokojové teplotě
    2. Do másla vmícháme sladkou mletou papriku a trochu soli
    3. Máslo vytvarujeme do válečku a dáme ztuhnout do lednice, můžeme ho zabalit do alobalu nebo potravinářského papíru.

    Nejčtenější články

    Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky? – Výsledky ankety!

    Nedávno jsme ukončili hlasování v naší anketě s otázkou: „Mělo by se v Česku zakázat chytat na živé nástražní rybky?“ Hlasovalo celkem 3574 čtenářů a poměrně jasně se vyjádřili proti případnému zákazu lovu na živé nástražní rybky na svazových, ale i soukromých vodách v Česku.

    Kam v létě za rybařením – tipy na výlety s celou rodinou

    Léto je ideální dobou pro to, trávit většinu času s rodinou nebo partou přátel poblíž vody. Rybářům se pak už jen nabízí možnost spojit příjemné s užitečným, vzít své nejbližší za dobrodružstvím a ukázat jim v čem tkví kouzlo rybaření. Která místa v Čechách jsou pro rodiny či větší partu lidí ty nejlepší?

    Kde vzít masné červy, když je rybář zapomene doma

    Masní červi rozhodně patří mezi nejoblíbenější nástrahu především plavačkářů, ale i rybářů chytající například s feederovými pruty. Právě na menší ryby jde o dokonalou nástrahu. Ovšem co si počít, když je zapomeneme doma?