Rybářský rozcestník

Pamazánka z ryb v tomatě

Dvě konzervy rybiček v tomatě smíchané s cibulí, olejem, máslem, sardelovou pastou, hořčicí, pažitkou a pepřem.

1 náročnost
15 minut
  • 2 konzervy rybiček v tomatě
  • 20 g másla
  • 1/2 dl oleje
  • 2 ks cibule
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • 1 lžička sardelové pasty
  • pažitka
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybičky zbavené páteře utřeme s máslem a olejem
    2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, sardelovou pastu a usekanou pažitku
    3. Osolíme, okořeníme pepřem a vše důkladně promícháme.

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chytání ryb z lodi

    Díky loďce máme možnost dopravit se na lovné místo, které není přístupné ze břehu a tak tato místa nejsou prochytaná rybáři, to je asi největší výhoda chytání ryb z lodí. Také díky driftování dokážeme z lodě pokrýt větší kvadrant vody, než při pouhém pohybu po břehu. A to nemluvím a romantice, adrenalinu a dalších výhodách při chytání ryb z lodí.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím