Rybářský rozcestník

Pamazánka z ryb v tomatě

Dvě konzervy rybiček v tomatě smíchané s cibulí, olejem, máslem, sardelovou pastou, hořčicí, pažitkou a pepřem.

1 náročnost
15 minut
  • 2 konzervy rybiček v tomatě
  • 20 g másla
  • 1/2 dl oleje
  • 2 ks cibule
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • 1 lžička sardelové pasty
  • pažitka
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Rybičky zbavené páteře utřeme s máslem a olejem
    2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, sardelovou pastu a usekanou pažitku
    3. Osolíme, okořeníme pepřem a vše důkladně promícháme.

    Nejčtenější články

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….