Recepty, rady a tipy na skvělé nástrahy, tedy vše co přijde na háček a návnady, které vám ryby nalákají zrovna k tomu vašemu háčku.
87 dalšíchVyzkoušené recepty na pokrmy jak ze sladkovodních, tak i mořských ryb a dalších vodních živočichů. V této kategorii najdete recepty teplé a studené kuchyně, polévky z ryb a darů moře, klasické rybí vývary, tepelně zpracované, ale i za studena nakládané ryby ... jezte rybu nemá chybu! :)
1719 dalšíchSkvělá úprava rybího masa z maďarské kuchyně. My jsme použili maso z kapra, ale lze použít i jiné rybí maso a to nejen ze sladkovodních ryb, ale také z ryb mořských.
Jedna z nejchutnějších rybích polévek! Okouny lze nahradit candátem, sumcem nebo mořskými rybami, třeba treskou, prostě rybou, která má málo svalových kůstek.
Filety ze pstruhů zbavené kostí, potřené vinnou klobáskou, obložené šunkou a paprikou, zamotané do tvaru závitků opečené v troubě pod grilem, servírované spolu s plátky opečené bagetky potřené česnekem a bylinkovým máslem a například se salátem s grilovaných paprik.
Takzvaný cikánský vstavač, nápoj pro unavené chlapy, kteří potřebují nějaký životabudič.
Říká se, že po čtyřicítce by jsme měli medvědí česnek konzumovat denně. Není se čemu divit, medvědí česnek má mnoho pozitivních účinků na naše tělo. A víno? To všichni také víme, v malých dávkách je to lék.
Recept ze studené kuchyně. Skvělý předkrm, nebo lehká večeře servírovaná spolu s pečivem.
Rozmělněná vyuzená makrela zbavená kostí, dochucená zeleninou, majonézou, rajským protlakem a kořením, servírovaná jako pomazánka například na plátcích opečené veky.
Jeden ze skvělých receptů studené kuchyně na filety z karpa obalené v ochucené mouce, opečené na oleji a pak marinované v pikantním nálevu z octa, cukru, mrkve, koření …
Bigos je tradiční polský pokrm. Existuje mnoho variant, základem je však vždy čerstvé a kysané zelí. Bigos chutná nejlépe druhý den, když se rozleží! Tradiční bigos se připravuje z hovězího a vepřového masa, rybí bigos se nazývá také postní bigos.
Pro ryby neodolatelná zakrmovací směs do ledové vody! Recept obsahuje videonávod od CARPologyTV.