Karbanátky připravené z vařených brambor, konzervovaného tuňáka, nasekané petrželky, vajec, soli a pepře, usmažené dozlatova.
V troubě upečené rybí filety potřené bílým jogurtem, obalené ve strouhance promíchané se sezamovými semínky.
Citronovou šťávou marinovaný kapr, potřený sardelovým máslem, upečený v troubě doměkka, ke konci pečení zalitý zakysanou smetanou.
Na oleji opečené filety z halibuta, servírované se salátem z kukuřice, fazolových lusků a dalších ingrediencí.
Pstruzi potření mírně povoleným, ochuceným máslem, opečení na pánvi, přelití rozpuštěným medovým máslem.
Na tento recept lze použít maso jak z mořských ryb (treska, makrela …), tak ze sladkovodních ryb (kapr, candát, štika …). Jedná se o rybí podkovy obalené v mouce, zprudka opečené, pak podušené v zapékací misce zalité ochucenou smetanou.
Opečené kousky lososa krátce podušené s ananasem, pórkem, rajčátky, chilli papričkou a rajskou omáčkou.
Losos plněný bylinkami, česnekem a máslem, potřený ochuceným olivovým olejem, pokladený bylinkami, zabalený do pečicího papíru a grilovaný na grilu.
Chvíli povařené rybí maso, obrané, pomleté na masovém stojku, pak dochucené a zahuštěné strouhankou, vytvarované do tvaru menších koulí, nakonec obalené v ochucené mouce a usmažené dozlatova.
Podkovy ze štiky osolené, pokapané citrónem, odleželé, opečené na pánvi obalené v hladké mouce, podávané přelité sýrovou omáčkou.