Rybářský rozcestník

Pangasius s bylinkami

Ochucené porce ryby pokryté bylinkovou směsí a v troubě zapečené.

2 náročnost
35 minut
  • 600 g pangasia
  • 50 g másla
  • 3 ks snítků koriandru
  • 2 ks snítků petržele
  • 2 ks plátků toastového chleba
  • 2 ks stroužků česneku
  • 1 ks snítky tymiánu
  • 100 ml smetany na vaření
  • tuk na vymazání pekáčku
  • mletý pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme
    2. Toastový chleba natrháme na malé kousky, bylinky omyjeme, osušíme, nasekáme na jemno a oloupané stroužky česneku nakrájíme na nudličky
    3. V pánvi na rozehřátém másle orestujeme rozdrobený chleba, zasypeme česnekem, bylinkami a asi 1 minutu opečeme, pak přelijeme smetanou a krátce prohřejeme
    4. Porce pangasia vložíme do tukem vymazaného pekáčku, pokryjeme bylinkovou směsí a zapečeme 15 minut v předehřáté troubě na 180 °C.

    Nejčtenější články

    Pozvánka na závod do Nižboru

    ČRS. z. s., MO Nižbor zve na 16. ročník rybářského závodu, který se koná 11. 5. 2024 na Berounce nad jezem v Nižboru. Počet míst omezen na 50….

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!