Vykuchaný a stažený mník podušený zalitý vínem a vodou, spolu se žampióny a cibulí, nakonec zapečený v troubě.
Omytí a vykuchaní ježdíci zbavení šupin, obalení v těstíčku z mouky, vajec a soli, pak ve strouhance, usmažení v rozpáleném oleji dozlatova.
Parmice upečené v troubě spolu s rajčaty a bylinkami.
Parmice je výborná mořská ryba s bílým masem a velmi malým množstvím kůstek, které se dají snadno odstranit. Nedorůstá velkých rozměrů, prodávají se kusy kolem 25-30 cm, na 1 kg připadne tak 4-5 kusů ryb.
Ochucené rybí filety zapečené v troubě spolu s rajčaty, žampiony, petrželkou, strouhaným sýrem a smetanou.
Okořeněné rybí filety zamotané do tvaru šneků, zalité šlehačkou, pokladené plátky nivy, upečené v troubě.
Porce kapra pokapané citronovou šťávou, odležené, dochucené solí a bylinkami, uvařené zabalené v mikrotenovém sáčku ve vodě.
Karbanátky z povařeného rybího masa, vařených brambor, jarní cibulky a dalších ingrediencí, usmažené v oleji dozlatova.
V troubě zapečený losos plněný nádivkou z másla, žloutků, strouhanky, mandlí a dalších ingrediencí.
Filety pečené na rajčatové omáčce spolu s rajčátky a stroužky česneku.