Rybářský rozcestník

Okoun s cibulovou nádivkou

Vykuchaní okouni naplnění nastrouhanou cibulí smíchanou se solí a pepřem, opečení na oleji dozlatova.

2 náročnost
35 minut
+ 20 minut odležení  
  • 800 g okouna (4-8 kusů)
  • 120 g oleje
  • 4 ks větší cibule
  • polohrubá mouka
  • citrónová šťáva
  • pepř
  • sůl
  • Příprava

    1. Očištěné okouny rozřízneme ve hřbetě, u každého odstraníme páteř a vykucháme
    2. Vnitřek ryb pokapeme citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet
    3. Cibuli nastrouháme a promícháme se solí a pepřem, okouny mírně naplníme a zašijeme
    4. Ryby obalíme v mouce a opečeme v rozehřátém oleji na pánvičce dozlatova.

    Nejčtenější články

    Sladký likér jako dip? Vyzkoušejte třeba griotku, funguje skvěle!

    Došel vám oblíbený dip, nebo prostě rádi zkoušíte něco nového a nejste lakomí, obětujte panák vašeho oblíbeného sladkého likéru a použijte ho jako dip, možná vás překvapí, že i některé ryby, pokud mají možnost, jsou pěkné násosky.

    Fishsurfing Tržiště – vyhledávač rybářských potřeb

    Ztrácíte se v nepřeberné nabídce rybářských eshopů? Hesla jako „nejlepší“, „nejlevnější“, „sleva“ a „akce“ vám zní povědomě? Jestliže hledáte opravdu nejlepší nabídku a chcete rychle a snadno najít vše, co potřebujete, představujeme vám nový vyhledávač rybářských potřeb – Fishsurfing Tržiště!

    Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže

    Český rybářský svaz, z. s., Západočeský územní svaz, odbor RT ve spolupráci s ČRS, z.s., místní organizací Nepomuk pořádají Územní halový přebor v rybolovné technice mládeže podzimní kolo….