Rybářský rozcestník

Mořská parma v alobalu

Pečená parma s cibulovou směsí, zabalená a pečená v alobalu.

2 náročnost
45 minut
  • Suroviny pro 4 osoby:
  • 4 ks mořské parmy
  • 1 ks cibule
  • 4 ks čtverce alobalu
  • 3 lžíce oleje
  • kousek celeru
  • petrželka
  • česnek
  • sůl
  • Příprava

    1. Cibuli nakrájenou na plátky a nadrobno nakrájený celer zpěníme na rozehřátém oleji
    2. Přidáme jemně nasekanou petrželku, rozetřený česnek a vše zamícháme
    3. V očištěných rybách uděláme několik hlubokých zářezů, naplníme je cibulovou směsí, každou rybu osolíme, zabalíme do alobalu a upečeme v mírně vyhřáté troubě doměkka (asi 30 minut).

    Doporučení

    Příloha: Opečené brambory a zeleninový salát.

    Nejčtenější články

    Jak jednoduše opláchnout nafukovací člun

    Kdo vozí k vodě nafukovací čluny, moc dobře ví, jak moc po vytažení z vody jsou špinavé, zvláště, pokud je rybář u vody déle a zažije nějakou tu bouřku. Hlavně na řekách se na spodní straně člunu usazuje kde co. A pokud zaprší, či parkujeme s člunem pod stromy, ani vnitřek člunu nebývá neposkvrněný. Kdo by pak chtěl vozit tuto hrubou špínu domů? 🙂

    Co vše lze nastražit na přívěs háčku

    Kromě klasického boilies, případně pelet lze na přívěs háčku nastražit kde co. Od červů, žížal, ale i jiné živé havěti také různě upravené pečivo, listy, květy či snítky trav nebo rákosu, ale také ovoce. A to nemluvím o sýrech a různých dalších dobrotách, co si rybář odtrhne u huby, aby zvýšil svoji šanci chytit nějakou tu pěknou rybu.

    Bonduelle Gold Chilli – kukuřice nejen do chladné podzimní vody

    Zkušeným rybářům asi nemusím vysvětlovat, že právě nakládaná kukuřice Bonduelle nejlépe přemlouvá kaprovité ryby k záběru a to jak bílou rybu, tak i kapry a amury. Ale už jste vyzkoušeli chytat ryby na Bonduelle Gold Chilli, tedy ostrou variantu této nakládané kukuřice?