Rybářský rozcestník

Losos v pikantním těstíčku

Plátky lososa obalené v pikantní strouhance připravené z podrcených česnekových bramborových lupínků, mleté papriky a hladké mouky, usmažené dozlatova.

2 náročnost
35 minut
Losos v pikantním těstíčku
  • 500 g lososa
  • 1 balení česnekových smažených brambůrků (chipsů)
  • sladká mletá paprika
  • citronová šťáva
  • hladká mouka
  • pepř
  • olej
  • sůl
  • Příprava

    1. Plátky lososa osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou
    2. Brambůrky rozmačkáme na kousky a potom válečkem na nudle rozdrtíme na jemno, smícháme je s hladkou moukou a červenou paprikou
    3. Plátky lososa obalíme v připravené směsi a opečeme je na oleji dozlatova.

    Doporučení

    Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovou oblohou.

    Poznámka

    Autor receptu: Dalibor Marounek

    Nejčtenější články

    Jak na úhoře s feederovým prutem

    Ten, kdo propadl chytání na feeder, si rozhodně rád zkusí s tímto prutem i lov úhořů. Feeder je k chytání úhořů stejně dobrý, jako klasické pruty na položenou. Jen se musí vědět, jak na to!

    Lov kaprů i jiných bílých ryb ve větším proudu

    Asi většina zkušenějších rybářů mě dá zapravdu, že chytání ryb ve stojaté vodě je o něco málo jednodušší, než lov ryb v proudné vodě. Ovšem tento článek chci věnovat především lovu bílých ryb v silnějších proudech, tedy všude tam, kde je větší proud, díky kterému musíme změnit nejen samotnou taktiku lovu, ale i přizpůsobit montáže a vlastně skoro celou rybářskou výbavu.

    Chlebové těsto 100x jinak

    Tak ta stovka, to je hodně nadnesené, 🙂 ale rozhodně vám zde dáme pár rad, jak využít doma vyrobené chlebové těsto na několik vtipných způsobů. Je vhodné především pro lov bílé ryby, hodně pak chutná i větším kaprům.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím