Rybářský rozcestník

Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí

Podkovy nakrájené z čerstvého lososa marinované v provensálském koření. Grilované spolu s klínky cibule a koktejlovými rajčaty.

2 náročnost
30 minut
+ doba marinování  
Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí
  • 1 kg čerstvého lososa
  • 30 ks koktejlových rajčat
  • 6 ks cibule
  • provensálské koření
  • tuk na gril
  • sůl
  • Ostatní:
  • ve vodě namočené špejle
  • Příprava

    1. Lososa nakrájíme na 3 cm vysoké podkovy
    2. V misce smícháme olej s provensálským kořením a solí
    3. Lososa v této marinádě necháme uležet asi 60 minut
    4. Na špejli (osušenou) navlékneme klínky cibule, rajčata omyjeme a osušíme
    5. Rybí maso grilujeme spolu se zeleninou, dokud rajčata a cibule nechytnou barvu a losos lehce nezezlátne, ihned podáváme.

    Nejčtenější články

    IBCC 2018 – International Balaton Carp Cup

    Další ročník velice prestižního kaprařského závodu na Balatonu byl zahájen! Účastní se ho i týmy z Česka. Například Mivardi na těchto závodech zastupuje tým ve složení Honza Prchlík, Vašek Freylich a Karel Skalický ….

    IBCC 2018 – dobojováno! Výsledky

    Letošní velký kaprářský závod na Balatonu je u konce. Máme tu výsledky! V první desítce se umístilo 8 týmů od nás a ze Slovenska. První místo obsadili kluci ze Slovenska, tým Starbaits Slovakia, druhé a třetí místo pak berou Češi, tým Mikbaits – Parys a CT Libun. Všem zúčastněným týmům veliká gratulace. Doufáme, že si to letos opravdu užili. Tak zase příští rok!

    Vyder přibývá. Rybářům přes zimu způsobily statisícové škody

    Z přibývání vyder říčních mají těžkou hlavu rybáři. V Žamberku vydry během zimy rybářům způsobily škody za statisíce korun.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím