Rybářský rozcestník

Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí

Podkovy nakrájené z čerstvého lososa marinované v provensálském koření. Grilované spolu s klínky cibule a koktejlovými rajčaty.

2 náročnost
30 minut
+ doba marinování  
Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí
  • 1 kg čerstvého lososa
  • 30 ks koktejlových rajčat
  • 6 ks cibule
  • provensálské koření
  • tuk na gril
  • sůl
  • Ostatní:
  • ve vodě namočené špejle
  • Příprava

    1. Lososa nakrájíme na 3 cm vysoké podkovy
    2. V misce smícháme olej s provensálským kořením a solí
    3. Lososa v této marinádě necháme uležet asi 60 minut
    4. Na špejli (osušenou) navlékneme klínky cibule, rajčata omyjeme a osušíme
    5. Rybí maso grilujeme spolu se zeleninou, dokud rajčata a cibule nechytnou barvu a losos lehce nezezlátne, ihned podáváme.

    Nejčtenější články

    Atraktory ve spreji – šikovná pomůcka zkušeného rybáře

    Atraktory jsou určeny výhradně pro zatraktivnění nástrah a návnad jak pro lov kaprovitých ryb, tak i pro lov dravců. Prodávají se v různých variantách, ale velmi oblíbené, hlavně u zkušených rybářů, jsou ve formě sprejů.

    Základy výběru správného stanu pro rybáře

    Rybářské stany a bivaky tvoří samostatný segment v rozsáhlé nabídce stanů. Jak se v něm zorientovat a které parametry jsou pro nákup úplně nejdůležitější?

    Metlička na míchání zakrmovacích směsí

    Metlička na promíchání zakrmovacích směsí v kombinaci s bateriovou vrtačkou nám usnadní důkladné spojení všech vnadících složek. Jde o skvělého pomocníka. Právě správné promíchání zakrmovací směsi nám může pomoci k pěkným úlovkům.

    Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.
    Další informace Rozumím