Rybářský rozcestník

Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí

Podkovy nakrájené z čerstvého lososa marinované v provensálském koření. Grilované spolu s klínky cibule a koktejlovými rajčaty.

2 náročnost
30 minut
+ doba marinování  
Losos na grilu s provensálským kořením, rajčátky a cibulí
  • 1 kg čerstvého lososa
  • 30 ks koktejlových rajčat
  • 6 ks cibule
  • provensálské koření
  • tuk na gril
  • sůl
  • Ostatní:
  • ve vodě namočené špejle
  • Příprava

    1. Lososa nakrájíme na 3 cm vysoké podkovy
    2. V misce smícháme olej s provensálským kořením a solí
    3. Lososa v této marinádě necháme uležet asi 60 minut
    4. Na špejli (osušenou) navlékneme klínky cibule, rajčata omyjeme a osušíme
    5. Rybí maso grilujeme spolu se zeleninou, dokud rajčata a cibule nechytnou barvu a losos lehce nezezlátne, ihned podáváme.

    Nejčtenější články

    Jarní kolo Ve vodě nežijí jen vodníci

    Jarní kolo náborové akce „Ve vodě nežijí jen vodníci“ proběhne od 15. 4. do 27. 6. 2024. Zájemci se mohou hlásit od dne zveřejnění a zasílat přihlášky na sekretariát SÚS….

    Jarní dospělé a Dětské závody ČRS MO Kladruby – Propozice 20. a 21. 4. 2024

    Vážení přátelé ČRS MO Kladruby, dovolte, abychom Vás pozvali na Jarní dospělých a Dětské rybářské závody konané ve dnech 20. a 21. dubna 2024 na nádrži Záhorská. Těšíme se na Vaši hojnou účast!

    MiČR handicapovaní rybáři a MiČR ženy plavaná Mělník 2024

    Vážení přátelé sportovního rybolovu, dovolujeme si Vás pozvat na Mistrovství ČR v plavané v roce 2024, které se bude konat 26.4. – 28.4. 2024 na Mělníce.