Tuto dobře vychlazenou omáčku podáváme k různě upraveným rybám servírovaným po jednotlivých soustech, ale i k darům moře, či jiným vodním živočichům upraveným grilováním, pečením, vařením apod.
1 náročnost
10 minut
+ doba uležení v chladu
Japonská omáčka k namáčení
4 lžíce bílého přírodního vína
3 lžíce tmavé sojové omáčky
3 lžíce na jmeno nastoruhané ředkve
1/2 lžičky mletého zázvoru
1 dcl vody
sůl
Příprava
Do misky nalijeme vodu, přilijeme sojovou omáčku a bílé víno
Přidáme ostatní suroviny, promícháme, dáme do lednice na 1 hodinu odležet
Omáčku podáváme k různým rybím pokrmům, kdy jednotlivé kousky ryby, ale i jiných vodních živočichů do omáčky namáčíme těsně před vložením do úst.
Ankety
Vyrábíte si doma vlastní boilies nebo koule jen nakupujete?
Jak se stát karavanistou, jak získat vysněnou loď nebo kam vzít rodinu na dovolenou, ať už koukáte po Česku či na exotické destinace? Nejkomplexnější přehlídku cestovatelských trendů, program pro odborníky i širokou veřejnost nebo lákavé soutěže si užijí návštěvníci PVA EXPO PRAHA již ve dnech 15. až 17. března. Koná se unikátní souběh veletrhů FOR CARAVAN, FOR BOAT a HOLIDAY WORLD & REGION WORLD. Jaké unikáty přinese?
Široká karavanistická veřejnost mohla od pátku do neděle (od 15-17.3.2024) v areálu PVA v Praze v Letňanech navštívit 15 ročník výstavy obytných automobilů a karavanů. Výstava FOR CARAVAN má bohatou tradici. V několika halách, ale i ve venkovních prostorách areálu, bylo opět na co se koukat. My jsme letošní prodejní výstavu navštívili hned v pátek a tak vám pomocí fotografií chceme ukázat především přívěsy a auta vhodné pro nás rybáře. S potěšením musíme konstatovat, že pro opravdové outdoorové nadšence se i na našem českém trhu objevuje čím dál více obytných aut i přívěsů, které se nezaleknou ani opravdu těžkých terénů.