Podáváme na kulaté míse s křenovou omáčkou a bramborami nebo s těstovinami a rajčatovou omáčkou.
1. Žemli namočíme do mléka a vymačkáme
2. Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku
3. Rybu očistíme, stáhneme kůži a odřízneme maso
4. Žemli, rybu a cibuli semeleme a do hmoty dáme vejce, mouku, sůl, pepř a utvoříme knedlíčky (2 na l porci)
5. Uvaříme vývar ze zeleniny, procedíme jej, osolíme a do horkého zaváříme knedlíčky
6. Vaříme je asi 20 minut, pak je vyjmeme cedníkem.
Podáváme na kulaté míse s křenovou omáčkou a bramborami nebo s těstovinami
a rajčatovou omáčkou.
Rajčatová omáčka viz: omáčky Rajčatová omáčka. Křenová omáčka viz: omáčky Křenová omáčka .